Melting Moments
Ingredienten:
Voor de koekjes:
1 cup boter (zacht)
1/3 cup suiker
3/4 cup maizena
1 cup bloem
1/3 cup suiker
3/4 cup maizena
1 cup bloem
Voor de glazuur:
2 eetlepels boter
1 cup suiker
1 theelepel vanille extract
Melk of room
1 cup suiker
1 theelepel vanille extract
Melk of room
Om te garneren:
Chocolade (geraspt)
Bereiden:
Verwarm de oven voor tot 170 graden celsius
Mix alle ingredienten door elkaar
Zet minstens een uur in de koeling
Vorm kleine bergjes op een bakblik dat is bedekt met bakpapier
Zet het bakblik in de oven
Bak de koekjes tot ze goudbruin van onder en wit van boven zijn
Laat ze afkoelen op het blik
Zet minstens een uur in de koeling
Vorm kleine bergjes op een bakblik dat is bedekt met bakpapier
Zet het bakblik in de oven
Bak de koekjes tot ze goudbruin van onder en wit van boven zijn
Laat ze afkoelen op het blik
Klop in tussen de boter, suiker en de vanille extract door elkaar
Doe er zoveel melk bij tot er een smeuig glzuur ontstaat
Smeer dit mengsel op de afgekoelde koekjes
Rasp er wat chocolade overheen
Doe er zoveel melk bij tot er een smeuig glzuur ontstaat
Smeer dit mengsel op de afgekoelde koekjes
Rasp er wat chocolade overheen
0 reacties:
Een reactie posten