Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Parel Couscous met Geroosterde ,Tomaten Rode Ui en Apetina Kaasblokjes in Olie

 


Parel Couscous met Geroosterde Tomaten ,Rode ui en Apetina Kaasblokjes in Olie

Ingredienten:

250 gram cherrytomaten , doormidden gesneden
1 theelepel. suiker
1 middelgrote rode ui , in partjes gesneden
1 theelepel. olijfolie
75 gram parel couscous
1 theelepel. citroensap
1 theelepel. honing
100 gram komkommer , in grove stukken gesneden
50 gram spinazie
30 gram rucola
½ Apetina® witte kaasblokjes in olie (de helft van de pot)
zout en peper naar smaak

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 160 °C/ 140 °C (heteluchtoven) of gasoven stand 2.
Leg de tomaten op een antiaanbakplaat en strooi er wat suiker overheen.
Verspreid de rode ui op een andere antiaanbakplaat en sprenkel er 1 theelepel olijfolie overheen.
Bak beide 40 minuten in de oven of totdat ze licht goudkleurig zijn; haal de tomaten en rode ui uit de oven en laat ze afkoelen.
Breng ondertussen een pan water met 1 theelepel zout aan de kook en kook de couscous acht minuten.
 Giet af en dompel de couscous in koud water. 
Giet de couscous vervolgens opnieuw af en zet het opzij.
Meng het citroensap en de honing voorzichtig in een kleine kom. 
Voeg daarna in een grote mengkom de couscous, komkommer, slablaadjes en Apetina blokjes toe. 
Giet de citroen- en honingmix erover en hussel alles door elkaar.
Leg de salade op een bord. Sprenkel de olie uit de pot erover en serveer het.

Bron: Apetina


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten