Hartige Broodpudding met Bimi en Panchetta
Broodpudding....maar dan hartig i.p.v zoet
En het smaakt lekker en je komt ook van je oude brood af
Ingrediƫnten:
4 personen
1 eetlepel olijfolie
2 tenen knoflook, gehakt
0,5 tl chilivlokken
200gram bimi, in stukken
zout en peper
6 eieren
400 ml melk
1 boeren witbrood, in stukken
150 gram Parmezaanse kaas
6-8 plakken pancetta
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verwarm de olie in een koekenpan en doe de knoflook en chilivlokken erbij.
Fruit de knoflook.
Voeg de bimi en wat peper en zout toe,roerbak 3 minuten.
Klop ondertussen de eieren los met de melk, zout en peper.
Doe het bimimengsel erbij.
Voeg het brood en de helft van de Parmezaan toe.
Doe het mengsel in een ovenschaal.
Bestrooi met de rest van de kaas en Parmezaan.
Bak 45 minuten.
0 reacties:
Een reactie posten