Indiase Raita
Griekenland heeft Tzatziki en India Raita
Allebei een yoghurt side dis voor bij de maaltijd
Raita is heerlijk bij curry`s, kebab of bbq.
Lekker verfrissend en smakelijk....
2 cups volle yoghurt
1 komkommer (in stukjes)
1 tomaat (pitjes verwijderen en in stukjes)
1 theelepel zout
1 theelepel komijn
1/2 theelepel chilipoeder
2 eetlepels koriander (fijn gehakt)
1 groene chili
Bereiden:
Doe de yoghurt in een kom
Voeg de specerijen toe aan de yoghurt met het zout
Mix alles goed door elkaar
Voeg de gesneden tomaat, komkommer, chili en koriander toe
Mix het goed door elkaar.
Zet de raita in de koelkast (minstens 20 minuten voor het serveren)
TIP:
Je kunt de raita een dag of 3 bewaren
Bron:Chef Recipe Box
0 reacties:
Een reactie posten