Zout met Citroen
Toen ik dit receptje zag op het blog van Laura van Laura Friendly dacht ik gelijk
"wat leuk om dat te maken"
Leuk om te maken en om als kadootje weg te geven
Stop het in een leuke glazen pot
Mooi etiketje erop
Succes verzekerd.......
Ook leuk om met sinaasappel en limoen te maken
Het zout is heerlijk gearomatiseerd met de citrusvruchten
Ik heb zelf 3 potjes met zout staan wat is gearomatiseerd met jalopenapepers,paprika en citroen
Maar om het helemaal zelf te maken is toch wel heel erg leuk
Ingredienten:
1 cup grof zeezout
2 eetlepel citroen zeste
Luchtdichte doos of pot
Mix het zout en de citroenrasp in de keukenmachine
Druk de pulse knop ca 6x inZorg dat het zout en de citroenrasp goed vermengt zijn
Spreid het mengsel uit op een platte schaal en laat enige uren drogen
Doe het mengsel in een luchtdichte doos of pot
Gebruik het over vis, kip of groente
ca 3 maanden houdbaar
Bron: Laura Friendly
1 reacties:
Zo simpel.....een heel leuk idee Jeanne.
Een reactie posten