Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Burendag en Banana Bread



Buren dag

Vandaag is het Buren dag
Door D.E. in het leven geroepen
Nu heb ik wel buren maar die zijn er op dit moment niet
Op dit stuk zitten we heel alleen....
Dus de oproep van Lynda leek me wel wat
Op koffievisite bij medebloggers
Ik neem bananabread mee...en doe gezellig mee
Dirk heeft weer de bananen verwerkt in een heerlijke cake
Walnoten erdoor en smullen maar
Voor mij koppie thee erbij en voor wie koffie wil
Een vers bakkie is zo gezet

Fijne burendag


Banana Bread

Ingredienten:

285 gram bloem
1 theelepel zuiveringszout
1/2 theelepel zout
110 gram boter
225 gram suiker
2 eieren
4 overrijpe bananen
85 ml melk
1 + 1/2 theelepel citroensap
1 theelepel vanille extract

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden
Zeef de bloem met de zuiveringszout, zout in een grote kom
Hussel dit goed door elkaar
In een andere kom de boter met de suiker zacht en luchtig kloppen
Voeg de eieren, fijn geprakte bananen en vanille extract bij het ei suikermengsel
Mix alles goed door
Schep de bloem erbij en "vouw" dit in het deeg
Beboter een bakblik 20 cm x 12,5 cm en giet het beslag erin
Zet voor een uurtje in de oven tot de cake goudbruin is en gaar
(even testen met sateprikker)
Haal uit de oven en laat 10 minuten afkoelen
Haal de cake uit het blik en laat verder afkoelen

TIP:

Je kunt er ook nog fijn gehakte walnoten, rozijnen of cranberry`s toevoegen

Bron: BBC/Food

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Ger zei

Hoi Jeanne,

Met zo weinig ingrediënten toch zo'n heerlijk smeuïg brood bakken,jammie!!!

Sneetje in lunch box van kinderen doet het ook altijd goed!

Fijne zondag!!
Liefs,Ger

Populaire berichten