Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Walnoot Whiskey Trifle

Geroosterde Havermout & Walnoot Whiskey Trifle
( Cranachan)


Ingredienten:

voor de geroosterde havermout:

1 theelepel boter
1/2 cup walnoten
1/2 cup havermout
snufje zout

Voor de creme:

1 cup slagroom (koud)
2 a 4 eetlepels honing (erg warm)
4 a 6 eetlepels whiskey

Om te serveren:

150 gram frambozen
150 gram aardbeien
150 gram bessen

Bereiden:

Verhit een koekenpan op middenhoog vuur
Hak de walnoten fijn (grootte van de havermout)
Smelt de boter in de koekenpan
Doe de havermout en de walnoten in de pan
Laat dit roosteren in de pan tot de havermout en walnoten iets bruiner zijn
Doe het mengsel in een schaal
Meng met het zout en laat afkoelen
Klop de slagroom tot stevige pieken
Voeg de honing en whiskey toe
Klop nog even alles door
Zet koel weg tot gebruik
Maak het fruit schoon en hussel het voorzichtig door elkaar
Doe in mooie glazen een laagje fruit
Hierop de room
En daarbovenop de geroosterde havermout/walnootmengsel
Herhaal dit nog een keer
Serveer direct

Bron:thekitchn
Images: Faith Durand

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

maloulou zei

Lekker! Ga het maken voor ons kerstdiner. Voor hoeveel personen is het recept?

Populaire berichten