Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Caraibische Garnalen


Caribische Garnalen Kebab

Gebruik 2 pennen om de garnalen op te rijgen, zo blijven ze het beste zitten met omkeren
Zet de garnalen niet langer dan 5 minuten in de marinade
Dan worden ze niet taai......


Ingredienten:

32 garnalen (schoongemaakt)(medium groot ca 1 pond)
2 grote paprika`s (schoongemaakt in 24 partjes gesneden)
2 eetlepel donkere rum
1 eetlepel olijfolie & voor de grill)
1 & 1/2 theelepel kerriepoeder
1/4 theelepel all spice
1/8 a 1/4 theelepel cayennepeper
Zout

 Koriander Dipsaus

Ingredienten:

1/4 cup vissaus (nam pla)
1/4 cup suiker
1/4 cup riistwijn
1/4 cup citroensap
2 chili pepers (fijn gesneden)
1/3 cup verse koriander (fijn gehakt)

Mix de eerste 4 ingredienten door elkaar
Als de suiker is opgelost de chili pepers en koriander toevoegen
Roer door en serveer dit bij de garnalen kebab`s


Bereiden:

Zet de grill aan
Neem 2 pennen om de garnalen op te prikken
4 garnalen en 3 stuks paprika op ieder (2) stokjes
Leg de spiezen in een schaal 

Doe de rum, olie, kerriepoeder, all spice en cayenne peper in een kom
Mix alles goed door
Giet de marinade over de garnalen spiezen
Keer ze om zodat ze goed in de marinade zitten
Laat 5 minuten staan
Breng op smaak met zout
Plaats de spiezen onder de grill of in een hete grillpan (2 a 3 minuten)
Serveer met de koriander saus




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten