Pasta met Zalm en Raapsteeltjes
Ze zijn er weer....Raapsteeltjes
Net als asperge`s , kort verkrijgbaar
Dus geniet ervan zolang het kan
En...raapsteeltjes is niet alleen als soep of stamppot lekker
Dat bewijst dit recept wel.
Ingredienten:
350 gram tagliatelle
200 ml slagroom
1 rode ui
200 gram gerookte zalmreepjes
3 eetlepels kappertjes
1 bosje raapstelen
zout en peper naar smaak
citroensap en parten citroen
Bereiden:
Kook 350 g tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng in de pastapan 200 ml slagroom aan de kook.
Voeg 1 rode ui in ragdunne reepjes, 200 g gerookte zalmreepjes, 3 eetlepels kappertjes toe.
Schep eerst de tagliatelle met wat kookvocht en vervolgens 1 bosje raapstelen door de pasta.
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Serveertips
Verdeel over 4 borden en garneer met parten citroen
Bron: Smulweb
0 reacties:
Een reactie posten