Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Aardbeien Brood (Strawberry Bread)


Aardbeien Brood

Zijn jullie ook zo gek op aardbeien?
Ik wel....
Dus nu er weer zomerkoninkjes te koop zijn
Volgen er ook veel aardbei recepten
Hoewel ik geen fruiteter ben vind ik aardbeien,bessen en perziken heerlijk
Mits ze maar zoet en sappig zijn.
Dit recept van aardbeien brood (strawberry bread) is een variant op bananabread
En ik vind het zelfs lekkerder.....
Vanmiddag gaat Dirk er een bakken....
Yummieeeeeeeeee....

Ingredienten:

5 eetlepels ongezouten boter (zacht)
plus extra
1 pond schoongemaakte aardbeien (fijn geprakt)
1 3/4 cups bloem
1 theelepel zuiverings zout
1/2 theelepel gemalen kaneel
1/4 theelepel bak poeder
1/4 theelepel zout
1 cup suiker
2 grote eieren

Bereiden:

Warm de oven voor op 180 graden

Boter een ( cake) bakblik in
Doe de aardbeien in een sauspan en kook ze voor ca 1 minuut
Haal van het vuur af
Doe de bloem in een kom met de bakpoeder, zuiveringszout, kaneel en zout
Roer door elkaar
Mix met een mixer de boter,suiker en eieren samen tot een luchtig geheel
Doe er in gedeeltes het bloem mengsel bij
Giet er tussendoor 1/3 cup water bij
Begin met het bloemmengsel en eindig daar ook mee
Schep de aardbeien bij het deegmengsel en voorzichtig omscheppen
Doe het deeg in het beboterde bakblik en maak de bovenkant beetje glad
Bak in de oven ca 60 minuten
Word de bovenkant te donker , doe er dan na 45 minuten folie over
Prik met een houten sateprikker in de cake om te kijken of het gaar is(moet schoon eruit komem)
Laat de cake afkoelen (10 minuten)
En haal het dan uit het bakblik
Laat verder afkoelen....

TIP:
We hebben het Aardbeienbrood gemaakt
Het was erg lekker (vonden wij )
Niet zoet en beetje vochtig net als bananabread
Als ze volledig is afgekoeld is het steviger
Serveer met de aardbeienboter....

Bron: Martha Stewart

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Janine zei

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gaikmakengaikmakengaikmaken!!!! Meidddddddddddddddd das echt lekker, en kan ook met mijn cholestorol vrije boter, yammmmeeeeeeeeeeeee. fijn weekend, leive groeten van mie

Populaire berichten