Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Capreze Pizza Dip


Caprese Pizza Dip

Toen ik dit recept tegenkwam op het blog van Puja van Usmasala was ik gelijk verkocht
Het zag er zo smakelijk uit...
En toen ik las wat er voor ingredienten in zaten wist ik het
Pizza zonder bodem.......
Kaasfondu met groente......
Hoe je het ook noemen wil maakt niet uit
Maar dat het lekker is is een ding dat zeker is


Ingredienten:

2 cups gehalveerde kerstomaatjes
1 eetlepel & 2 theelepels olijfolie
2 teentjes knoflook
210 gram cream cheese (kamertemperatuur)
250 gram mozzarella (geraspt)
1/4 cup parmezaanse kaas & 2 eetlepels (geraspt)
1/4 cup basilicum (gehakt)
Zout en peper
Snufje gedroogde oregano


Bereiden:

Verwarm de oven voor (200 graden)
Bekleed een bakblik met aluminium folie
Leg de halve tomaatjes erop en besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie
Bak ze 12 a 17 minuten
Haal ze uit de oven en zet opzij
Mix de cream cheese met de mozzarella en  1/4 cup parmezaanse kaas
Roer de basilicum, knoflook en de oregano en zout en peper erdoor
Roer alles goed door
Leg de tomaatjes in een ovenvaste schaal
Schep het kaasmengsel erover
Spenkel de parmezaanse kaas erover (2 eetlepels)
Sprenkel olijfolie erover en zet in de oven
Bak 20 a 22 minuten tot de dipgoudbruin is en bobbelt
Serveer direkt met crackers, geroosterd stokbrood of baquette

Bron: US.Masala

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten