Caprese Pizza Dip
Toen ik dit recept tegenkwam op het blog van Puja van Usmasala was ik gelijk verkocht
Het zag er zo smakelijk uit...
En toen ik las wat er voor ingredienten in zaten wist ik het
Pizza zonder bodem.......
Kaasfondu met groente......
Hoe je het ook noemen wil maakt niet uit
Maar dat het lekker is is een ding dat zeker is
Ingredienten:
2 cups gehalveerde kerstomaatjes
1 eetlepel & 2 theelepels olijfolie2 teentjes knoflook
210 gram cream cheese (kamertemperatuur)
250 gram mozzarella (geraspt)
1/4 cup parmezaanse kaas & 2 eetlepels (geraspt)
1/4 cup basilicum (gehakt)
Zout en peper
Snufje gedroogde oregano
Bereiden:
Verwarm de oven voor (200 graden)
Bekleed een bakblik met aluminium folie
Leg de halve tomaatjes erop en besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie
Bak ze 12 a 17 minuten
Haal ze uit de oven en zet opzij
Mix de cream cheese met de mozzarella en 1/4 cup parmezaanse kaas
Roer de basilicum, knoflook en de oregano en zout en peper erdoor
Roer alles goed door
Leg de tomaatjes in een ovenvaste schaal
Schep het kaasmengsel erover
Spenkel de parmezaanse kaas erover (2 eetlepels)
Sprenkel olijfolie erover en zet in de oven
Bak 20 a 22 minuten tot de dipgoudbruin is en bobbelt
Serveer direkt met crackers, geroosterd stokbrood of baquette
Bekleed een bakblik met aluminium folie
Leg de halve tomaatjes erop en besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie
Bak ze 12 a 17 minuten
Haal ze uit de oven en zet opzij
Mix de cream cheese met de mozzarella en 1/4 cup parmezaanse kaas
Roer de basilicum, knoflook en de oregano en zout en peper erdoor
Roer alles goed door
Leg de tomaatjes in een ovenvaste schaal
Schep het kaasmengsel erover
Spenkel de parmezaanse kaas erover (2 eetlepels)
Sprenkel olijfolie erover en zet in de oven
Bak 20 a 22 minuten tot de dipgoudbruin is en bobbelt
Serveer direkt met crackers, geroosterd stokbrood of baquette
Bron: US.Masala
0 reacties:
Een reactie posten