Pasta met Kip en Champignons
Pasta is al zo ingeburgerd.....
Dat je bijna zou vergeten dat het een italiaans product is.
Je kunt er ook zo heerlijk mee combineren,
Er is altijd wel een saus te vinden die er bij past
Zoveel soorten pasta is er...je ziet af en toe door de bomen het bos niet meer.
Pipe rigate is zo`n pasta waar je deze saus goed mee kunt combineren
Voor meer sauzen en info over Pasta klik HIER
Ingredienten:
400 gram pipe rigate (pasta)
3 kipfilets
olijfolie
0,75 pak bladspinazie (diepvries)
1 pakje Boursin Roomkaas Knoflook & Kruiden
1 bakje kastanjechampignons
50 gram pijnboompitten
5 zongedroogde tomaten
Bereiden:
Snijd de kipfilet in blokjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in kwarten.
Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes
Ontdooi de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Kook de pasta "al dente"
Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de kipfilets blokjes bruin.
Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten.
Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas en schep het geheel zachtjes om.
Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door.
Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus
Bron: Boursin
0 reacties:
Een reactie posten