Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Pasta met Kip, Champignons en Boursin


Pasta met Kip en Champignons

Pasta is al zo ingeburgerd.....
Dat  je bijna zou vergeten dat het een italiaans product is.
Je kunt er ook zo heerlijk mee combineren,
Er is altijd wel een saus te vinden die er bij past
Zoveel soorten pasta is er...je ziet af en toe door de bomen het bos niet meer.
Pipe rigate is zo`n pasta waar je deze saus goed mee kunt combineren
Voor meer sauzen en info over Pasta klik HIER

Ingredienten:

400 gram pipe rigate (pasta)
3 kipfilets
olijfolie
0,75 pak bladspinazie (diepvries)
1 pakje Boursin Roomkaas Knoflook & Kruiden
1 bakje kastanjechampignons
50 gram pijnboompitten
5 zongedroogde tomaten

Bereiden:

Snijd de kipfilet in blokjes. 
Maak de champignons schoon en snijd ze in kwarten. 
Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes 
Ontdooi de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Kook de pasta "al dente" 
Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de kipfilets blokjes bruin. 
Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten. 
Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas en schep het geheel zachtjes om. 
Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door. 
Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus


Bron: Boursin



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten