Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Meatloaf


Meatloaf
(in kleine loafjes)

Gehakt kennen we allemaal
Het sappige balletje is  favoriet bij een hoop huisgezinnen
Deze variant van gehakt heb ik ook vaak gemaakt
En om eerlijk te zijn vind ik gehaktbrood veel smeuiger
In Amerika word van gehakt ook meestal hamburgers of meatloaf gemaakt
deze variant van Ina Garten is ook lekker
(zelf voeg ik ook nog wel eens champignons bij de uien)


Ingredienten:

1 eetlepel olijfolie
3 gesnipperde uien
1 theelepel verse gehakte tijm
2 theelepel zout
1 theelepel vers gemalen peper
3 eetlepels Worcestershire saus
1/3 cup kippenbouillon
1 eetlepel tomatenpuree
2 1/2 ponds mager gehakt
1/2 cup broodkruimels
2 extra grote eieren (losgeklopt)
1/2 cup ketchup

Bereiden:

Warm de oven voor op 170 a 180 graden celsius
Verhit de olijfolie in de koekenpan
Doe de uien, tijm, zout en peper erbij
Laat de uien glazig worden (8 a 10 minuten)
Roer af en toe om
Als de uien glazig zijn (niet bruin) de worchestershiresaus, kippenbouillon en de tomatenpuree erbij
Roer goed door en laat afkoelen
Doe het gehakt in een grote schaal
Het uienmengsel,broodkruimels en eieren toevoegen
Met een vork alles licht door elkaar roeren
Verdeel in 6 porties
Vorm er een soort broodje van (luchtig, anders word het te stevig)
Leg de meatloafs op een bakblik
Verdeel over elke meatloaf een lepel ketchup
Bak ze in de voorverwarmde oven voor ca 40 a 45 minuten
Tot ze bruin en gaar zijn
Serveer met aardappelpuree en groene naar eigen idee.



Bron: Ina Garten (the barefoot contessa)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten