Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Tres Leches Cupcake`s


Tres Leches Cupcake

Een beetje meer werk
Maar dan heb je ook heel aparte cupcakes

Verwarm de oven voor 170 graden
Zet het muffinblik klaar met de vormpjes erin

Ingredienten:

3/4 cup ongezouten zachte boter
1 cup suiker
3 eieren (gesplitst)
1/2 theelepel vanille extract
1 cup bloem
1/2 theelepel zuiveringszout
1/2 theelepel zout
3/4 cup karnemelk
1/2 cup evaporated melk (koffie melk)
1/2 cup gecondenseerde melk (zoet)
1/2 cup kokosmelk
1 cup licht geroosterde kokos vlokken of geraspte chocolade

Bereiden:

Klop de boter en de suiker samen tot een luchtige creme
Doe er 1 voor 1 de eidooiers bij
Blijf kloppen tot de dooiers zijn opgenomen en er geen geel te zien is
Doe nu beetje bloem kloppend erbij
Hierna beetje karnemelk
Doe dit om en om tot de karnemelk en bloem op is
Eindig met de bloem
Klop de eiwitten tot stijve pieken
Schep ze voor zichtig door het deeg
Vul de vormpjes tot 1/2 met het beslag
Bak ze in 20 a 25 minuten gaar
Laat ze afkoelen (10 minuten)
Roer de kokosmelk,gecondenseerde en de geevaporeerde melk door elkaar
Prik met een houten satepen gaatjes in de cupcake
Schep voorzichtig een lepel van het melkmengsel over de warme cupcakes
Laat minstens 2 uur staan en goed afkoelen

Bereiden van de frosting:

Ingredienten

5 grote eiwitten
1 en 1/2 cup suiker
pakje ongezouten boter (zacht en in stukjes)
1/4 theelepel zout
1 eetlepel vanille
1 cup dulce de leche

Bereiden:

Klop de eiwitten met de suiker in een kom boven kokend water
Blijf kloppen tot het mengsel 70 graden heeft bereikt
Doe het mengsel in een kom 
Mix met mixer tot het dubbele volume is bereikt en het mengsel is afgekoeld
Doe iedere keer een klontje boter erbij en blijf kloppen tot de boter is opgenomen
Voeg zout en vanille extract toe
Voeg als laatste de dulce de leche toe (begin eerst met 1/2 cup erdoor te mixen)
Mix goed door en schep het mengsel in een spuitzak
Spuit hiervan een mooie rozet op de cupcake
Sprenkel beetje Dulce de Leche over en geroosterde kokos vlokken of geraspte chocolade


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

muffinrecept zei

Heerlijk recept over cupcakes deze heb ik toegevoegd aan mijn favorietes! Ik heb zelf een heerlijk muffin recept probeer hem ook !

Populaire berichten