Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Spaghetti Carbonara



Spaghetti Carbonara

Vandaag is het feest....
Dirk is jarig.....en van af vandaag heeft hij officieel zijn aow
Vanmorgen was het dus vroeg happy birthday zingen
En...hij mag kiezen wat hij wil eten...
En dat word natuurlijk spaghetti bolognese
Het recept daarvoor staat hier al op het bloggie
Dus ik heb de variant uitgezocht die ik lekker vind
En wel Spaghetti Carbonara....
En niet gillen van dat is moeilijk,want dat is het helemaal niet
En overheerlijk...(al zeg ik het zelf)
Zo maak ik mijn spaghetti carbonara
Maar vandaag dus niet....vandaag mag Dirk het zeggen
Per slot is hij de Birthday Boy vandaag


Ingredienten:

400 gram spaghetti
2 eierdooiers
200 gram spekblokjes
Olijfolie
2 teentjes knoflook (uit de knijper)
4 eetlepels fijngesneden peterselie
75 gram geraspte Parmezaanse kaas
75 gram peccorino kaas (gemalen)
Bekertje creme fraiche
Peper
Zout

Bereiden:

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen en laat uitlekken
Bak ondertussen de spekblokjes in de koekenpan,voeg de knoflook toe
Laat de spekjes krokant bakken
Voeg dit aan de gekookte pasta toe met de creme fraiche
Hussel even door en warm desnoods even bij
Klop de eierdooiers luchtig
Schep de kaas erdoor
Voeg de eidooiers met kaas toe aan de pasta en roer goed door
(door de hitte van de pasta garen de eidooiers en smelt de kaas)
Voeg peper en zout naar smaak toe
Roer de peterselie erdoor
Dien gelijk op....

Tip:Gebruik panchetta (italiaanse spek) om uit te bakken i.p.v. gewone spekblokjes
Vind je het dan nog vet gebruik dan half spekblokjes en half ham

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten