Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Appel Pecan Brood


Appel Pecan Brood

Dit is een recept dat ik heb gemaakt van het blog Vintage Victuals
En het is net wat Ellie schreef het is erg verslavend dit brood
Lekker fris en je eet het zo weg
Wij moesten nadat het amper afgekoeld was even proeven natuurlijk
In tijd van een mum was er minder dan de helft over
Je kunt allerlei appels voor gebruiken
Maar ik heb granny smith genomen
Een aanrader dus......

Ingredienten:

1 1/2 cups bloem
1/2 theelepel zuiveringszout
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel kaneel
1 snufje nootmuskaat
1 snufje kardamom (optionaal)
1 cup suiker
1/2 cup olie
2 eieren
1/2 theelepel vanille
2 cups appels (geschild, van klokhuis ontdaan en in stukjes)
1 cup pecan nootjes (grof gehakt)

Bereiden:

Warm de oven voor tot 170 graden
Vet een bakblik in voor het brood
Doe de bloem, zuiveringszout, zout,kaneel en de nootmuskaat in een kom
Roer door elkaar en zet even opzij
Mix in een grote kom de olie en de suiker tesamen
Klop het goed door
Doe de eieren erbij en blijf kloppen
Doe de vanille erbij
Zet de snelheid van de mixer lager en doe het bloemmengsel er in gedeeltes bij
Is alles goed gemengd
Schep dan de appels en de pecan nootjes voorzichtig door het deeg
Je hebt nu een dik en plakkerig deeg
Net genoeg om de appels en pecan nootjes te bedekken
Doe het deeg in het beboterde bakblik
Bak het brood ca 60 a 75 minuten
Prik met een sateprikker erin
Komt die er droog uit dan is het brood gaar
Haal uit de oven en laat 15 minten afkoelen voor je het uit het blik haalt
Strooi er poedersuiker over

Bron: Vintage Victuals

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Esther Femmigje zei

Ik was benieuwd hoeveel een cup is ? Alvast bedankt!

( ps: leuke blog!)

Populaire berichten