Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Cream Cheese en Bieslook Biscuits


Cream Cheese en Bieslook Biscuits

Deze hartige biscuits zou je ook hartige scones kunnen noemen
Lekker met een frisse spread of kruidenbotertje erop
Met een kop soep een lekker lunch gerechtje
Het recept komt van Waiting for Gateau
Waar nog meer heerlijke biscuits en broodrecepten staan

Ingredienten:

2 cups bloem
1/2 theelepels zuiveringszout
1 theelepel suiker
2 theelepels bakpoeder
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel peper
6 eetlepels koude boter (in kleine stukjes)
1/2 cup cream cheese
3/4 cup karnemelk
1/4 cup bieslook (fijn geknipt)
2 eetlepels gesmolten boter

Bereiden:

Warm de oven voor op 200 graden
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Doe in een grote kom de bloem,bakpoeder,zuiveringszout,suiker, zout en peper
Roer alles goed door elkaar
Snij de boter in kleine stukjes en doe met de cream cheese in de kom met bloem
Mix alles door elkaar
Gebruik je een keukenmachine druk dan 8 a 10 keer op de pulse knop
Schep de karnemelk en bieslook erdoor
Pulse nog een paar keer
Zorg dat alles goed gemengd is.
Zet even koel weg 15 a 20 minuten
Rol het deeg uit
Vouw het weer in 3en en rol weer uit
Doe dit nog 2 keer
Rol de laatste keer het deeg uit tot 1 cm dikte
Steek er rondjes uit
Leg ze op het bekleedde bakblik
Neem een kwastje en smeer de gesmolten boter over de bovenkant
Bak ze in 14 a 18 minuten tot ze goudbruin zijn
Laat ze op een rek een beetje afkoelen
Serveer ze nog warm

Bron: Waiting for Gateau

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten