Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Witte Chocolade Frambozen Mousse


Witte Chocolade Frambozen Mousse

Dit recept heb ik al vaker gemaakt,
Met aardbeien of bosbessen....zo word het weer een heel ander dessert
En maak je een bodem van koekjes...
kun je er een lekkere cheesecake van maken....
Ik zou dan wel 4 blaadjes gelatine toevoegen aan het recept
(blaadjes weken in koud water en oplossen in 3 eetlepels gecondenseerde melk oplossen)
Maak hiervoor de 3 eetlepels melk even tegen de kook aan en doe hier de gelatine blaadjes in
Los ze goed op en roer ze door de overige melk
Volg verder het recept.....

Ingredienten:

600 gram cream cheese (kamertemperatuur)
379 gram gecondenseerde melk (1 blikje)  
200 gram of witte chocolate
2 dozen verse frambozen + voor garnering
1/2 theelepel vanille extract

Bereiden:

Mix in een kom de cream cheese met de gecondenseerde melk
Mix tot het een dikke zachte mousse is geworden
Doe de chocolade in een kom en laat het au bain marie smelten
Klop de chocolade bij het mousse mengsel terwijl je het erbij giet
Voeg de vanille extract toe en zet de machine uit
Schep de helft van de frambozen voorzichtig bij het mengsel en schep ze erdoor
Pureer de overige frambozen
Schep de glazen of schaaltjes voor de helft met frambozenmousse 
Schep hier een flinke lepel frambozenpuree op
Vul de schaaltjes verder af met frambozenmousse
Laat opstijven in de koelkast ca 12 uur.
Garneer met enige frambozen voor het serveren.

TIP:
De mousse is ook makkelijk te gebruiken voor cheesecake  en cupcake`s



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Jeany zei

Bouuuhhh ziet dat lekker uit, maar ik zie nog iets staan, suikervrije chocolade mouse, snel even pieken daar. Fijn weekend Jeanne

Populaire berichten