Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Gebakken Brie met Pecannootjes


Gebakken Brie met Pecannootjes


Ingredienten

1 Brie (of Camembert) in spanen doosje
1/2 cup pecan nootjes (gehakt)
3 eetlepels lichtbruine suiker
3 eetlepels maple syrup
crackers of geroosterde sneetjes baquette

Bereiden:

Warm de oven voor op 170 graden celsius
Plaats de kaas op een bakplaat en zet in de oven
Bak tot de kaas zacht is (15 a 20 minuten)
Zet de kaas op een serveerschaal
Terwijl de kaas afkoelt de Pecan op een bakplaat leggen
Laat ze roosteren in de oven 7 a 10 minuten
Strooi de noten over de kaas
Doe de suiker en de maple siroop in een steelpannetje
Breng aan de kook.zet vuur lager
Laat de siroop schuimig worden (1 a 2 minuten)
Druppel de warme saus over de kaas en noten
Serveer met crackers of geroosterde baquette

Bron: Martha Stewart

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

ArtMus zei

o dit is vast heerlijk Jeanne.
slecht voor de lijn maar heerlijk!!!

Jeanne zei

Ja deze is ook yummie.
Op Christmas Time (bloggie) staat ook een hele lekkere.
Die heb ik gister er ook op gezet.
Rechts in de rij staat een link.
Is voor de feestelijke recepten en sferen.
Ik heb het er maar druk mee.
hahahahahahahahahahaha
Fijn weekend.
En veel plezier bij Ria.

Populaire berichten