Ingrediƫnten
1 cup Graham Crackers Crumbs.(1 cup =ca.225gram)Graham Crackers kunnen vervangen worden door niet te zoete biskwietjes(mariakoekjes)
3 eetlepels suiker.
3 eetlepels gesmolten boter.
5 pakjes Philadelfia Cream Cheese.naturel.
1 cup suiker.
3 eetlepels bloem.
1 eetlepel vanille extraxt.
1 cup sour cream.
4 eieren.
1 blik kersenvlaai vulling.
Voorbereiding
Maak de crackers of biskwietjes fijn.(met foodprocessor of rol ze in plastic zak met de deegroller.
Doe de gesmolten boter en de 3 lepels suiker erdoor.
Doe alles in een springvorm van 9 inch(ca 23cm)
Druk alles goed aan en bak in oven van 180 graden 10 minuten.
Haal de vorm uit de oven.
Bereidingswijze
Klop de cream cheese met de rest van suiker de bloem en de vanille extract met mixer tot alles goed is vermengd.
doe de sour cream erbij en klop goed door.Doe 1 voor 1 de eieren erbij.
Klop goed door tot het ei is opgenomen voor het andere ei erbij gaat.
Doe deze massa op de bodem in de springvorm op de koekjesbodem.
Bak in oven van 180 graden ca 1 uur en 5 minuten.
Of tot de vulling stevig is.
Haal de vorm uit de oven en zorg dat de cake niet aan de rand plakt.
Haal de rand nog niet weg.Laat de cake 4 uur koelen.(het beste is een hele nacht)
Haal de rand weg en doe de kersenvulling over de cake.
Serveertips
Maak chocolade krullen en versier daar de kersenvulling mee.Blaadje munt er op en voila.....de cake is finished.
Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
Ben ik dit bloggie begonnen.
Hier vind je recepten en een babbeltje.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur het me op. ....
In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,
Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op
Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....
Er kan altijd iets van je gading bijzitten.
Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten
Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes
voor.
Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar
Wijn is iets persoonlijks.....
Als ik wijn drink dan het liefst wit
En champagne vind ik niet te pruimen
Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.
Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....
Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.
Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij
Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden
Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....
te verkrijgen bij o.a.
New York Cherry Cheesecake
Gepost door
Jeanne
|
Labels:
Gebak
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Populaire berichten
-
Spaanse Stijl Aardappel Salade Deze pittige aardappel salade zit boordevol smaken zoals gerookte paprika en olijven een perfecte ...
-
Zarzuela Wie kent het niet....Zarzuela.....een supergerecht uit Spanje Ben je visliefhebber dan zeker wel... Lekker met stokb...
-
Rode Kool Salade met Aziatische Dressing Met dit weer word er weinig uitgebreid gekookt. Hier tenminste.... Het worden meer s...
-
Romige Champignons met Knoflook en Parmezaanse Kaas. Deze champignonnetjes in de Italiaanse saus zijn erg lekker bij Een stuk...
-
Perzik Jam Na de rabarber jam heb ik me nu ook gewaagd aan de perzik jam Ach...is het niet goed uitgevallen..... Kunnen we het altijd nog ...
-
Pavlova met Kersen en Mascarponeroom. Ben je net als ik een liefhebber van schuimgebak? dan is deze pavlova iets voor jou. M...
-
Pruimen Ketchup . Eens iets anders dan tomaten ketchup is wel ketchup van pruimen. Iets zoeter van smaak, toch pittig.... L...
-
Gevuld Italiaans Brood Koude dag... Terwijl je dit brood in de oven stopt.... Eerst een kom soep als je dan thuis komt, En is...
-
. Leverworst in het zuur Ingredienten 1 stevige leverworst van 500 gram 4 dl kruidenazijn 2 dl water suiker (optioneel) 1 zakje inmaakkruide...
-
Honing Limoen Mojito Fruit Salade Dit past helemaal bij de zomerse temperaturen Als nagerecht of na een bbq,picnik Of ge...
0 reacties:
Een reactie posten