Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Gepofte Aardappel


Ingredienten:
4 grote aardappelen
8 sprieten bieslook
2 eetlepels zure room
2 eetlepels biogarde yoghurt
peper, zout

Warm de oven voor op 225° C.
Was de ongeschilde aardappelen goed en dep ze droog.
Snijd de aardappelen kruisgewijs iets in.
Leg elke aardappel met de insnijding naar boven op een stuk aluminiumfolie.
Vouw het folie zorgvuldig dicht.
Pof de aardappelen in de hete oven of in de hete as van de barbecue of open haard in ca. 40-50 minuten gaar.
Controleer of ze gaar zijn door er met een vork in te prikken.
Was de bieslook en knip de sprieten klein. Meng de zure room met de yoghurt, de bieslook, peper en zout.
Vouw het folie open en maak met een vork het aardappelkruim wat los.
Geef de aardappelen met het roommengsel.

Aardappelen poffen in de magnetron:
Prik met een sat├ęprikker enkele gaatjes rondom in de gewassen aardappelen.
Dit om te voorkomen dat de aardappelen door stoomvorming openbarsten.
Leg de aardappelen op een stuk keukenpapier in de magnetron.
Laat de aardappelen op de hoogste stand gaar worden.
Reken per aardappel op 2-3 minuten.(hangt van de grote van de aardappel af en het vermogen van de magnetron)
Keer ze halverwege de tijd een keer om.
Controleer of ze gaar zijn door er met een vork in te prikken.
Laat de aardappelen nog enkele minuten nagaren

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Eveline Mus zei

Omdat ik DOL ben op gepofte aardappel zet ik hier mijn reactie op jou dennenappeldrama;

Jeanne...ik leef met je mee maar wees eerlijk meid.....jij bent later in dat bos komen wonen dan de bomen.
Wij hebben dat boompje daar 20 jaar geleden zelf geplant , niet wetende dat ie zo groot zou worden en zo losbladig.
Ik mag hopen dat je een open haard hebt waar je die denneappels heerlijk in kunt laten ruiken.
Je ziet maar...ieder nadeel heb ze voordeel!

Populaire berichten