Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Italiaanse kruidenboter

.


Italiaanse Kruidenboter

Ingrediënten

250 gram roomboter
4 teentjes knoflook
verse bieslook
verse basilicum
oregano
tijm
fijngemalen zwarte peper/knoflookmix
snufje zout
4 druppels citroensap

Bereidingswijze
Leg de roomboter in een schaaltje of kommetje, en leg het schaaltje of kommetje in warm water zodat de boter langzaam kan smelten.
Snijd de kruiden fijn en voeg toe aan de gesmolten boter.
Wees niet te zuinig met de kruiden!
Daar kan je gerust lekker veel van indoen.
Pers de knoflook fijn en voeg eveneens toe.
Doe de druppels citroensap erbij en maak af met fijngemalen zwarte peper/knoflookmix en een snufje zout (niet teveel zout!)
Pureer het geheel met de staafmixer en zet dan in de koelkast om weer op te stijven.
Doordat je het gepureerd hebt, heb je een heerlijke gladde kruidenboter zonder stukjes.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Eveline Mus zei

o.t.

ik heb net het verhaal van je gefrituurde oliebollen gelezen.
whahahahahahahaha
ja meid...zo heb ik in het begin ook vaak gestund.

de gekste dingen had ik soms en je kon niet zo maar even je moeder bellen om te vragen wat je er mee aan moest hè.

Onlangs bakte meneer mus een brood.
het rook heerlijk toen ik thuis kwam...mens ik verheugd em al enorm.
Maar toen ik in de keuken kwam zag ik een soort van ...ja wat zal ik zeggen....
keiharde perkament kleurige worst op het aanrecht liggen.
Je kon er elkaar wel een gat mee in het hoofd slaan.
Ik dacht slim door er op te wijzen dat in brood gist moet.
"dat zit er in ! "
riep meneer mus.
we hebben het hele traject smaen doorlopen....inclusief het kneden maar we zijn er niet achter gekomen waar het mis ging.
hij had zeker geen frituurvet gebruikt....

Jeanne zei

hahahahahahahahhaha
Lachen is dat
Heeft ie het wel goed laten rijzen????
Of de temperatuur te hoog of te laag
Ja je kan puzzelen dan
En dan ruikt het ook nog lekker
En het word niks
Dan maar broodje van de warme bakker
:-)))))))

Populaire berichten