Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Wentelteefjes

.


De 1 zegt wentelteefjes en de ander french toast
What is in a name....
Het is gewoon lekker
En....je kunt er mooi oud brood voor gebruiken....

Wentelteefjes
Ingredienten
10 sneetjes oud brood
4 eieren
2 dl melk
50 g suiker
broodkruim
boter om in te bakken (ongeveer 6 eetlepels)
3 eetlepels suiker
1,5 eetlepel kaneelpoeder

Bereiding
Snijd de harde korsten van de boterhammen af en snijd ze daarna schuin doormidden. Klop de eieren en de melk tot een schuimige massa. Schenk dit in een ondiepe schaal en voeg daarna de suiker toe.
Maak zelf broodkruim door oude en hard geworden boterhammen stevig tegen elkaar aan te wrijven.
Verdeel het broodkruim op een plat bord. Week de boterhammen in het melkmengsel en wentel ze daarna kort door het broodkruim.
Smelt de helft van de boter in een grote, hete koekenpan en bak de wentelteefjes snel goudbruin en knapperig.
Neem ze uit de pan.
Meng de eetlepels suiker met het kaneelpoeder en bestrooi de wentelteefjes met dit mengsel.
Bereid daarna de overgebleven boterhammen op dezelfde manier en serveer ze warm.
Je kunt deze heerlijke wentelteefjes versieren met jam, vers fruit of ijs.

Tip
Elke broodsoort is geschikt voor het maken van wentelteefjes.
Probeer ook eens suiker-, krenten- of notenbrood.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Jeany in a Bottle zei

nou die sla ik ook maar over :)) maar je pittige vleessalade wa een succes!! groetjes vanmij

Populaire berichten