Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Hutsemeknutsels



Toen mijn kids nog klein waren hoorde je vaak:
"Wat eten we vandaag Mam"
Steevast zei ik dan hutsemeknutsels
Nu zijn kids nieuwsgierig en ze wilde dan ook weten wat dat was.
Zie er maar uit te komen als je het zelf ook niet weet.
En ze waren dan ook teleurgesteld als er s`avonds geen hutsemeknutsels waren
Tot ik eens met de koelkast opruimen paprika`s tegenkwam die echt op moesten en een doosje champignons
Inspectie van de vriezer leverde nog een pakje kippelevers op.
Het brouwsel wat hiervan gemaakt werd,is dus hutsemeknutsels gedoopt
En ze waren er gek op...
Met stokbrood of met rijst
Het is nog vlug klaar en makkelijk te maken
Wij vonden de kippelevertjes doorbakken erg lekker.
Maar wil je ze liever rose dan bak je ze korter:

Hutsemeknutsels
Ingredienten:
500 gram kippenlevers
1 ui
1 rode paprika
1 groene paprika
259 gram champignons
2 grote tomaten
peper en zout
1 lepel tomatenpuree
kippebouillon indien nodig.
3 lente of bosuitjes
peper en zout
sambal voor de liefhebber

Maak de kippenlevers schoon en snijd ze in stukjes.
Schil de ui en snipper ze fijn.
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
De tomaten ontvellen en in stukjes snijden.

Bak in de koekenpan de kippenlevertjes gaar.
Haal ze uit de koekenpan en zet ze even opzij.
Bak de ui glazig en voeg de paprika toe.
Laat dit even doorbakken.
Doe de champignons erbij met de tomatenpuree
Roer alles goed door elkaar en laat even sudderen.
Voeg de kippelevers en de tomaatblokjes toe en laat alles goed doorwarmen.
Is het te dik voeg dan scheutje bouillon toe (van blokje of tablet is prima)
Het moet een smeuige massa worden
Maak op smaak met peper en zout en eventueel beetje sambal.
Doe op het laatst de lente of bosuitjes erbij die in ringetjes zijn gesneden.

Lekker met rijst of stokbrood

Bron:ikke

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Eveline Mus zei

wij eten regelmatig hutsemeknutsels ook al noem ik het "ratjetoe "

Jou hutsemeknutsel lijkt me heerlijk!!!

Jeanne zei

Ha Eefje
Ik denk dat ieder huisgezin wel zo`n recept heeft en het dan allerlei namen geeft.
Dus geef mij je recept maar van jou ratjetoe
Je zigeuners heb ik al....
Die komt er ook nog op.
Ja ja....:-))

Populaire berichten