2 rode pepers, kleingesneden
olijfolie
1 ui, kleingesneden
2 teentjes knoflook, kleingesneden
1 blikje tomatenpuree (40 g)
300 g volkorenspaghetti
400 g gerookte makreel, in reepjes
Bereiden
- Bak in een ruime pan de rode peper 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olijfolie.
- Voeg de ui toe en bak 2 minuten zachtjes mee.
- Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut zachtjes mee.
- Voeg de tomatenpuree toe en roer goed.
- Voeg eventueel wat extra olijfolie of water toe en strooi er zout over.
- Kook de pasta in gezouten water beetgaar.
- Giet de pasta af en roer door de tomatensaus.
Bron: Beautyfood
1 dag geleden
2 reacties:
kijk das iets voor mij, vetarm :)) die neem ik mee, kun je geen kookboek uitgeven??? hahahahaa, zeg jeanneke, moet ik nu hier schrijven of links in dat gekke hokje? ach wat als je maar de tekst ziet niet waar? fijn weekend meid, grusse van mie
Via Janine kom ik op je blog terecht. Hij ziet er leuk uit!
Ook op je andere site heb ik al even rondgekeken!
Als ik iets nodig heb van een recept of zo, weet ik waar ik moet zijn.
Het recept hier boven ziet er lekker uit!
Je woont in het bos?? Waar ligt dat bos dan?
Ik woon in Limburg.
Fijn weekend, groetjes van Thea (Doortjes-Moestuin)
Een reactie posten