2 rode pepers, kleingesneden
olijfolie
1 ui, kleingesneden
2 teentjes knoflook, kleingesneden
1 blikje tomatenpuree (40 g)
300 g volkorenspaghetti
400 g gerookte makreel, in reepjes
Bereiden
- Bak in een ruime pan de rode peper 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olijfolie.
- Voeg de ui toe en bak 2 minuten zachtjes mee.
- Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut zachtjes mee.
- Voeg de tomatenpuree toe en roer goed.
- Voeg eventueel wat extra olijfolie of water toe en strooi er zout over.
- Kook de pasta in gezouten water beetgaar.
- Giet de pasta af en roer door de tomatensaus.
Bron: Beautyfood

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
Ben ik dit bloggie begonnen.
Hier vind je recepten en een babbeltje.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur het me op. ....
In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,
Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....
Er kan altijd iets van je gading bijzitten.
Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes



voor.
Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar
Wijn is iets persoonlijks.....
Als ik wijn drink dan het liefst wit
En champagne vind ik niet te pruimen
Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.
Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....
Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.
Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij
Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden
Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

te verkrijgen bij o.a.
Bol.com
En bij mijn uitgever van Duuren

Pasta Arabiatta met gerookte makreel
Gepost door
Jeanne
|
Labels:
Pasta`s
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Populaire berichten
-
Merinque Fruitmandjes Merinques....heerlijk.... Zo zoet als wat...maar wat lekker Dit moet je niet elke week eten.... Maar so...
-
Gevuld Italiaans Brood Koude dag... Terwijl je dit brood in de oven stopt.... Eerst een kom soep als je dan thuis komt, En is...
-
Witte Chocolade Mousse Dit is wel zoooo lekker Het ultieme toetje.............. Maar wat kan je ook verwachten van chocolade en...
-
Chinese Fondue Deze fondue van oosterse oorsprong wordt op basis van kip of groente bouillon gemaakt Hierin word dan met een so...
-
Pavlova met Kersen en Mascarponeroom. Ben je net als ik een liefhebber van schuimgebak? dan is deze pavlova iets voor jou. M...
-
. Kabeljauw met ontbijtspek en groente Ingrediƫnten: 8 tot 10 plakken ontbijtspek 600 tot 800 g kabeljauw 2 preien (het wit) 4 fijne w...
-
Bananen Caramel Saus. Heerlijk over ijs, vla en in trifles Maar super lekker in combinatiemet deze cupcakes Ingredienten: ...
-
Kip met Aardappeltjes, Pruimen en Granaatappelsaus. In dit heerlijke recept van Yotam Ottolenghi word pomegranatemolasse of syrup g...
-
Beairnaise Saus Ingredienten: 3 grote eidooiers 2 eetlepels witte wijn 1 eetlepel dragonazijn zout versgemalen peper 120 gram roombo...
-
Munt is een geslacht van meerjarige planten uit de lipbloemenfamilie (Lamiaceae). Ze hebben sterk geurende stoffen (menthol) die ...

2 reacties:
kijk das iets voor mij, vetarm :)) die neem ik mee, kun je geen kookboek uitgeven??? hahahahaa, zeg jeanneke, moet ik nu hier schrijven of links in dat gekke hokje? ach wat als je maar de tekst ziet niet waar? fijn weekend meid, grusse van mie
Via Janine kom ik op je blog terecht. Hij ziet er leuk uit!
Ook op je andere site heb ik al even rondgekeken!
Als ik iets nodig heb van een recept of zo, weet ik waar ik moet zijn.
Het recept hier boven ziet er lekker uit!
Je woont in het bos?? Waar ligt dat bos dan?
Ik woon in Limburg.
Fijn weekend, groetjes van Thea (Doortjes-Moestuin)
Een reactie posten