.
(Dit is een muntachtig krokant ijs en een must voor pepermuntliefhebbers)
250 gr mascarpone
250 ml volle melk
150 gr basterdsuiker
150 gr pepermuntkussentjes (grof gehakt) (after mint of gekleurde pepermunt kussentjes)
Doe de mascarpone, melk en suiker in een kom
Klop tot een romige massa
Doe dit in de ijsmachine en laat draaien tot het bijna bevroren is
Doe de pepermuntkussentjes erdoor en laat de machine draaien tot het ijs nu goed bevroren is
Doe in diepvriesdoos en bewaar in de vriezer
Geen ijsmachine? Geen nood
Je kunt het ijs ook in de vriezer in een diepvriesdoos doen en ieder half uur even goed doorkloppen
Tip:Doe fijn gehakte after eight door het ijs als het bijna klaar is
1 dag geleden
1 reacties:
ohjeeeeeeeeeeeeeeeee... daar mag je alleen maar naar kijken ........ hahahaa. grusse van mij, Janine
Een reactie posten