Bananen Poffertjes
Ingredienten
1/2 pak poffertjesmix
3,5 dl koud water
1 ei
2 eetl. zonnebloemolie
1 theel. kaneelpoeder
2 bananen
heldere honing
1/2 pak poffertjesmix
3,5 dl koud water
1 ei
2 eetl. zonnebloemolie
1 theel. kaneelpoeder
2 bananen
heldere honing
Bereiding:
Roer de poffertjesmix en het water tot een glad beslag en voeg er het ei, de zonnebloemolie en de kaneelpoeder aan toe.
Snijd de banaan in plakjes.
Verwarm de poffertjespan.
Giet een dun laagje beslag in de holletjes, leg er plakjes banaan op en dek deze af met een laagje beslag.
Bak de poffertjes eerst aan de onderkant bruin en keer ze daarna met een vork of een prikker.
Serveer ze met de honing.
Tip:
Maak eens anijspoffertjes door in plaats van kaneel 2 eetl. gestampte muisjes aan het beslag toe te voegen.
Bak hartige poffertjes door 100 g fijngesneden salami aan het beslag toe te voegen.
Als je geen poffertjespan heeft kun je van het beslag minipannenkoekjes bakken in de koekenpan.
Poffertjesbeslag met zelfrijzend bakmeel wordt op dezelfde manier gemaakt als flensjes en pannenkoekenbeslag
Roer de poffertjesmix en het water tot een glad beslag en voeg er het ei, de zonnebloemolie en de kaneelpoeder aan toe.
Snijd de banaan in plakjes.
Verwarm de poffertjespan.
Giet een dun laagje beslag in de holletjes, leg er plakjes banaan op en dek deze af met een laagje beslag.
Bak de poffertjes eerst aan de onderkant bruin en keer ze daarna met een vork of een prikker.
Serveer ze met de honing.
Tip:
Maak eens anijspoffertjes door in plaats van kaneel 2 eetl. gestampte muisjes aan het beslag toe te voegen.
Bak hartige poffertjes door 100 g fijngesneden salami aan het beslag toe te voegen.
Als je geen poffertjespan heeft kun je van het beslag minipannenkoekjes bakken in de koekenpan.
Poffertjesbeslag met zelfrijzend bakmeel wordt op dezelfde manier gemaakt als flensjes en pannenkoekenbeslag