Dulce de Leche Crepe Taart met Walnoten
Deze taart kan iedereen maken,
Heb je geen tijd om zelf flensjes (crepes) te bakken ,
Neem dan kant en klare, is niks mis mee.
Dulche de Leche kun je ook zelf maken
HIER is de link....een veilige manier om dulche de leche te maken.
Je kunt i.p.v. walnoten ook hagelslag of kleine marsh mellows over de taart strooien
Vooral lekker voor kinderen.
Strooi er dan wat poedersuiker over.
Ingredienten:
25 dunne pannekoeken (flensjes)
2 cups slagroom
2/3 cup suiker
1 theelepel vanille extract
3/4 dulche de leche (kamertemperatuur)
1 cup walnoten (geroosterd en fijn gehakt
caramelsaus (optioneel)
Bereiden:
Klop de slagroom met de suiker en de vanille extract met de mixer tot het stijve pieken heeft.
Voeg de dulce de leche toe en mix dit erdoor
Leg een flensje op een schaal
Schep er 1/4 cup dulche de leche creme over
Smeer dit over het flensje
Leg het volgende flensje erop en besmeer dit ook met dulche de leche creme
Herhaal dit tot alle flensjes op zijn en eindig met de dulche de leche creme
Strooi er de gehakte walnoten over en druppel er caramelsaus over.
Zet een uur in de koeling voor het serveren
Bron: Divine Cuisine