Granaatappel met Pistache Relish en Avocado Toast
Ingredienten:
1 + 1/2 cup granaatappelpitjes
1/2 cup ui (gesnipperd)
1/2 cup pistachenootjes (licht geroosterd)
1/4 tot 1/2 cup peterselie (gehakt)
1 knoflookteentje (uit de pers)
1/4 theelepel allspice kruiden
1 + 1/2 theelepel witte wijnazijn
3 theelepels granaatappelsiroop
1/4 cup extra virgin olijfolie
zout en peper indien nodig.
Voor de Toast:
1 ambachtelijk brood (in sneetjes van 1 a 2 cm dik)
1 grote avocado
zout
Bereiden:
Doe de ui, pistachenootjes, peterselie en granaatappelpitjes in een kom
Doe in een kleine kom de knoflook,all spice, azijn, granaatappelsiroop, olijfolie en snufje zout
Roer dit even door en giet over de nootjes, peterselie en granaatappelpitjes
Breng op smaak met peper en zout indien nodig
Rooster het brood en beleg ieder geroosterd boterhammetje met avocado en snufje zout
Schep een paar schepjes relish over de avocado.