Knoflook Kaasbrood met Salami.
Ingredienten:
1 baguette
100 gram gesmolten boter
1 a 2 knoflookteentjes (fijn gehakt)
¼ cup Parmigiano Reggiano Kaas
4 plakjes mozzarella
12 plakjes salami
Bereiden:
Verwarm de oven voor tot 200°C / 400°F.
Snij de baquette in 4 gelijke stukken
Haal het kruim eruit.
Neem een plak mozzarella en leg dit op 3 plakjes salami
Rol dit op tot een kokertje en stop dit in de baquette
Doe hetzelfde met de overige salami en mozzarella,
Mix in een kom de gesmolten boter met de knoflook en parmigiano
Smeer de stukjes baquette hier mee in
Leg ze op een ovenblik
Mix de kruim met het overgebleven mix van boter, kaas en knoflook
Doe dit in een ovenschaal en smeer het broodkruimmengsel over de baquettes
Doe dit met de stukken baquette in de oven
Bak voor 15 a 20 minuten tot de kaas gesmolten en het brood een mooi goudbruine kleur heeft.
Haal uit de oven en laat even staan
Strooi er bieslook of fijn gesneden lenteui over voor het serveren
Bron: CulinaryFlavors