Spaghetti Carbonara met Boursin
Ingredienten:
2 PERSONEN
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light
300 gram spaghetti
250 gram spekreepjes
Parmezaanse kaas
3 eieren
25 gram boter
3 teentjes knoflook, fijn gehakt
Peper
Bereiden:
Kook de spaghetti al dente volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit de koekenpan en bak de spekreepjes krokant.
Voeg als de spekjes bijna krokant zijn op het laatst de knoflook toe en fruit deze aan samen met de spekreepjes.
SAUS
Klop de eieren los.
Meng dit met de Boursin® Zacht & Romig en versgemalen peper.
Voeg de spaghetti bij de spekjes en knoflook en voeg de boter toe.
Roerbak het geheel 1 minuut.
Klop ondertussen de eieren los en meng dit met de Boursin® Zacht & Romig en versgemalen peper.
Draai het vuur uit en meng de saus door de spaghetti.
Strooi er als laatste nog wat Parmezaanse kaas over.
Bron : boursin.nl