Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Gehaktballen Hachee




 

Gehaktballen Hachee


Dit lijkt me zo een lekker receptje

Dit ga ik van de week maken

Lekker met rodekool met appeltjes en cranberries

Kijk voor meer heerlijke receptjes eens op ohmyfoodnes

De link staat onderaan het recept


Ingrediƫnten


Voor de gehaktballen

2 pond rundergehakt

2 eieren

75 g paneermeel

1 eetlepell mosterd

peper en zout

* * * *

300 gram uien - in halve ringen

2 eetlepels bloem

3 laurierblaadjes

4 kruidnagels

500 ml runderbouillon

2 eetlepel ketjap manis

1 eetlepel appelstroop

1 eetlepel appelciderazijn

boter of olie om in te bakken


Bereiden

Doe de ingrediƫnten voor de gehaktballen bij elkaar in een kom en kneed dit even goed door.

Vorm gehaktballen die iets groter zijn dan soepballetjes van de mix.

Verhit een beetje boter in een braadpan en bak hierin de gehaktballen rondom bruin. Schep ze uit de pan. 

Het vlees hoeft nog niet gaar te zijn!

Bak de uien in het achtergebleven bakvet tot ze wat zachter worden. 

Voeg dan de bloem, laurierblaadjes en kruidnagels toe. 

Schep alles even goed om en bak 2 minuten mee.

Schenk de runderbouillon in de pan en voeg ook de ketjap, appelstroop en appelciderazijn toe.

Roer alles goed door en leg de gehaktballen terug in de pan.

Leg de deksel half op de pan en stoof de gehaktballenhachee 30 minuten.


Bron: ohmyfoodness

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Populaire berichten