Pepperoni Pasta Salade
Deze salade heeft geen uitleg nodig
Vol met frisse knapperige groente....
dat kan alleen maar yummie zijn.....
Peperoncini is een pepertje...
Te koop in potjes bij de supermarkt of toko
Ingredienten:
1 pond pasta (zoals macaroni, fusili, penne)
3/4 cup verse parmezaanse kaas (geraspt)
100 gram verse mozzarella bolletjes)
75 gram peperoni (in plakjes)
2 grote tomaten (in stukjes)
1/2 groene paprika (in blokjes)
1/2 cup olijven (in plakjes)
1/2 cup rode ui (in dunne plakjes)
1/3 cup peperoncini (gesneden)
3/4 cup italiaanse salade dressing
Zout & peper
Bereiden:
Kook de pasta al dente
Doe ze in een vergiet en spoel af met koud water
Laat verder afkoelen
Doe de overige ingredienten in een grote kom.
Hou wat geraspte parmezaanse kaas achter voor decoratie
Hussel even door.
Als de pasta koud is bij de peperoni en groente in de kom doen
Hussel goed door
Zet in de koelkast voor 1 tot 24 uur.
Serveer met ciabatta, stokbrood of ander italiaans brood
Strooi er parmezaanse kaas over voor het serveren.
Bron: Julie`s eats and treats