Gebakken Brie met Pecannootjes
Ingredienten
1 Brie (of Camembert) in spanen doosje
1/2 cup pecan nootjes (gehakt)
3 eetlepels lichtbruine suiker
3 eetlepels maple syrup
crackers of geroosterde sneetjes baquette
crackers of geroosterde sneetjes baquette
Bereiden:
Warm de oven voor op 170 graden celsius
Plaats de kaas op een bakplaat en zet in de oven
Bak tot de kaas zacht is (15 a 20 minuten)
Zet de kaas op een serveerschaal
Terwijl de kaas afkoelt de Pecan op een bakplaat leggen
Laat ze roosteren in de oven 7 a 10 minuten
Strooi de noten over de kaas
Doe de suiker en de maple siroop in een steelpannetje
Breng aan de kook.zet vuur lager
Laat de siroop schuimig worden (1 a 2 minuten)
Druppel de warme saus over de kaas en noten
Serveer met crackers of geroosterde baquette
Plaats de kaas op een bakplaat en zet in de oven
Bak tot de kaas zacht is (15 a 20 minuten)
Zet de kaas op een serveerschaal
Terwijl de kaas afkoelt de Pecan op een bakplaat leggen
Laat ze roosteren in de oven 7 a 10 minuten
Strooi de noten over de kaas
Doe de suiker en de maple siroop in een steelpannetje
Breng aan de kook.zet vuur lager
Laat de siroop schuimig worden (1 a 2 minuten)
Druppel de warme saus over de kaas en noten
Serveer met crackers of geroosterde baquette
Bron: Martha Stewart