Tosti van Paasstol met Hollandse Geitenkaas, Walnoten en Honing
Ingredienten:
8 sneetjes paasstol
150 gram geitenkaas camembert (extra oud)
50 gram walnoten
5 gram tijm
4 eetlepel honing
30 gram rucola
4 snackkomkommer (in plakjes)
4 eetlepel slasaus
Bereiden:
Leg vier sneden paasstol uit op een plank.
Schaaf de geitenkaas in plakjes.
Hak de walnoten grof.
Ris de blaadjes van de takjes tijm.
Beleg de vier sneden paasstol met geitenkaas, walnoten, tijm en honing en dek af met de resterende sneden paasstol.
Gril de tosti’s 5 minuten in een tosti-ijzer.
Verdeel de rucola en snackkomkommers over 4 bordjes en breng op smaak met saladedressing.
Serveer de tosti’s met de salade.
0 reacties:
Een reactie posten