Gegrilde Perziken met Amarettoijs
Dit is een heel eenvoudig recept
Het grillen van de perziken is niet zo moeilijk
(bekijk het filmpje, klik op de link onderaan het recept)
En het Amarettoijs smaakt er uitstekend bij...
Ingrediƫnten:
8 bollen  Amaretto ijs  
4 rijpe perziken 
1 theelepel poedersuiker 
Een beetje olie 
2 eetlepels geschaafde geroosterde amandelen 
Bereiden:
Verwarm een grillpan tot deze heet is
Halveer elke perzik en verwijder de pit
Strooi poedersuiker op de snijvlakken van de perziken
Doe beetje olie in de pan en leg elke perzik met de snijkant in de pan
Bak ze 1 a 2 minuten
Verdeel de perziken op een mooi bordje met de snijkant omhoog
Vul de perzik met een schep Amaretto ijs 
Versier met de geroosterde amandelen en serveer direkt
Bron:Carte d`Or


 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 












 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 reacties:
Een reactie posten