Zalmclub met Ei
Ik neem me steeds voor om vaker vis te eten.....
maar Dirk is er niet zo gek op,
Dus ik eet het als Dirk iets eet waar ik niet zo weg van ben
Dat gebeurt niet zo vaak want over het algemeen eten we alles
Dit is echter een receptje wat je makkelijk voor de lunch kunt maken
Je kunt ook zelf zalm pocheren en dat gebruiken in het recept
Wat het nog lekkerder maakt (vind ik)
Ingredienten:
2 blikjes roze zalm (à 213 g), uitgelekt
12 sneetjes wit casinobrood
2 eieren
2 el olijfolie
8 plakjes bacon
8 blaadjes kropsla
2 tomaten, in plakjes
1/2 rode ui, in halve ringen
6 el yoghurtdressing (fles)
1 bosui, in ringetjes
Bereiden:
Rooster het brood in de broodrooster.
Kook de eieren in 8 min hard.
Verhit in een koekenpan de olijfolie.
Bak de bacon knapperig uit.
Maak intussen de zalm schoon en verdeel in stukjes.
Pel de eieren en snijd ze in plakjes.
Leg op 4 borden een snee geroosterd brood.
Beleg het brood met 4 slablaadjes, de tomaat en de ui.
Leg er de bacon en helft van de zalm op.
Schep er 3 el dressing op en bestrooi met zout en peper naar smaak.
Dek af met 4 sneden brood.
Maak een 2e laag met de laatste 4 slablaadjes, de plakjes ei, de rest van de zalm, de laatste 3 el dressing en de bosui.
Bestrooi met zout en peper en dek af met de laatste 4 sneden brood.
Steek de zalmclubs vast met een prikker.
Bron: Visrecepten
3 reacties:
ohhhh Yammmmmm, zou ik zo maken, lekker, helaas ik doe nu geen boodschappen, lig met griep plat, maar vlg week gaat mie dit allemaal in huis halen.... Yam!!!!
Lieve Janine
Beterschap meis.
Die griep is echt hardnekkig.
Dus goed uitzieken hoor.
Liefs....
Uhhhhhhhh...hoe eet je dat???
Ziet er wel smakelijk uit!
Fijn weekend.
Liefs Thea ♥
Een reactie posten