2 dagen geleden
Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
Ben ik dit bloggie begonnen.
Hier vind je recepten en een babbeltje.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur het me op. ....
In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,
Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op
Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....
Er kan altijd iets van je gading bijzitten.
Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten
Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes
voor.
Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar
Wijn is iets persoonlijks.....
Als ik wijn drink dan het liefst wit
En champagne vind ik niet te pruimen
Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.
Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....
Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.
Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij
Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden
Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....
te verkrijgen bij o.a.
Chocolade Toffee`s
Gepost door
Jeanne
|
Labels:
Snoeperij
Chocolade Toffee`s
Ingrediënten:
450 gr kristalsuiker
90 ml melk
30 gr (room)boter
175 gr chocolade, grof gehakt
Bereiding:
Doe de suiker met de melk in een pan met dikke bodem en roer tot het een dikke pasta is.
Voeg de boter en de chocolade toe en verwam het mengsel al roerend op een laag vuur tot de chocolade gesmolten is.
Verhoog het vuur langzaam en laat de massa 5 minuten koken.
Neem de pan van het vuur, klop goed en giet de toffeemassa in een goed ingevette vierkante vorm van 20 x 20 cm.
Laat de toffees afkoelen tot ze bijna hard zijn en snij er vierkantjes van.
Bewaar ze in een luchtdichte afsluitbare trommel.
Serveertips:
Ook lekker met:
1. gehakte noten erop of erdoor
2. met amandelspijs erin
3. met een likeur naar keuze erdoor
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Populaire berichten
-
Tajine van Kip en Gekonfijte Citroen Tajine' of 'tagine' is zowel de naam van het gerecht als van de pan waarin het traditioneel...
-
Gestoofde Venkel Dit is een van de lekkerste manieren om venkel te bereiden. Gestoofde venkel is lekker zacht en heeft heel veel smaak. ...
-
Thaise Rundvlees Salade met Pinda Dressing Ingredienten: Voor 4 personen. Voorbereiding 20 minuten, Bereiding 10 minuten. 3 lende- of kog...
-
Guisso de Pollo ( Kip Stoofpot ) Een lekker stoofpotje Dat gaat er wel in met deze gure dagen Ingrediënten voor 4 personen: ...
-
Venkel Feta met Granaatappelpitjes en Sumac Een perfecte wintersalade vol met chrunch en smaak Lekker recept van Yotam Ottolenghi Vind ...
-
Hasselback Casserole Ingredienten: 3 grote aardappelen (geschild en zeer dun gesneden) 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel bot...
-
Vis Garnalen Sheperd`s Pie Ingredienten: 400 gram zoete aardappelen Zout 1 prei 2 wortelen 1 knoflookteentje 400 gra...
-
Rucola Stamppot met Kip en Cranberries Dit lijkt me ook een verrassend stamppotje, Ik zou er pikante kippedijtjes bij nemen i.p.v...
-
Italiaanse Salade Salade`s...heerlijk op een warme zomerdag Niet achter het warme fornuis En vlug klaar en yummie ook nog ...
-
Romige Toscaanse Kip Dit is zo een lekker receptje En echt niet moeilijk Alles in 1 pan....Lekker met pasta, rijst, aardappeltjes (puree) ...
0 reacties:
Een reactie posten