Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Dutch Baby in de Oven


Dutch Baby in the Oven.

Een Nederlandse pannekoek, soms ook wel een Duitse pannekoek, Bismarck, of een Nederlandse wolk genaamd volgens Wikipedia 
Hat is een zoete pannenkoek die normaal bij het ontbijt wordt opgediend. 
Het wordt afgeleid van de Duitse pfannkuchen. 
Het wordt gemaakt met eieren, bloem, suiker en melk, en met vanille en kaneel gewoonlijk gekruid,  
hoewel nu en dan het fruit of een andere smaakstof ook worden toegevoegd.
Het wordt gebakken in een gietijzer of metaalpan en zakt spoedig  in na het verwijderen uit de oven. 
Het wordt over het algemeen gediend met verse geperst citroen, boter, en poedersuiker, 
fruit  laagje of stroop. 
De pannenkoek rijst en wordt heerlijk luchtig zonder gist of bakpoeder of andere rijsmiddelen.
 Dikke superluchtige pannenkoek uit de oven


Ingrediënten:

1 kopje gezeefde bloem
1,25 kopje melk
3 eieren
1 zakje vanillesuiker
1 eetlepel citroensap/rasp
1 eetlepel gesmolten roomboter
3 eetlepels poedersuiker
snufje zout

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 230 graden en zet er een koekenpan in met metalen handvat.

Natte ingredienten mengen in een kom.
Klop ze goed doorelkaar
Doe de droge ingredienten in een andere kom
Roer dit even door elkaar. 
Tenslotte ingredienten bij elkaar in een kom doen en doorroeren.
Doe in de voorverwarmde koekenpan of vorm
Zet dit in de oven en laat 20 minuten bakken.

Zie ook filmpjes op youtube zoals deze:



Serveertips

Bestrooien met poedersuiker.

Bron: America`s test kitchen

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten