Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Zwitsers Broodschoteltje


Zwitsers Broodschoteltje

Broodschoteltjes kende ik eigenlijk de zoete variant
Maar de hartige smaakt minstens zo lekker
Je kunt met de vulling heerlijk expirimenteren
Spinazie en ham is ook lekkere vulling of wat dacht je van champignons met ui.
Gewoon eens uitproberen....

Ingrediƫnten
 4 personen

1/2 volkorenbrood in kleine stukjes
3 eetlepels olijfolie
2 uien in ringen
1 dikke prei in ringen
200 ml room
versgemalen peper
nootmuskaat
3 trostomaten
200 gram gemalen Emmentaler & gryere ( gemengd dus)
2 eetlepelsl fijngehakte basilicum

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 C.
Verhit 2 el olijfolie in de koekenpan. 
Fruit de uiringen en de prei in 4 minuten gaar.
 Roer de helft van de room erdoor. 
Voeg zout, peper, en nootmuskaat toe naar smaak.
Halveer de sneetjes brood. 
Vet de ovenschaal in en leg cde sneetjes brood dakpansgewijs in met steeds wat preimengsel, partjes tomaat, en kaas ertussen.
 En na de laatste laag wat basilicum. 
Giet dan het laatste beetje room erover. 
Laat de schotel in de oven in ong 25 minuten goed warm worden en goudbruin kleuren.


 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten