Avocadosoep met lente/bosuitjes en cashewnoten
4 personen
2 rijpe avocado´s
3 lente-bosuitjes
100 gram cashewnoten
1 liter kippenbouillon (van tablet)
peper
1 theelepel worcestersaus
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel olijfolie
1 deciliter slagroom
geroosterd witbrood
boter
Halveer de avocado´s.
Verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schillen.
Pureer dit met de staafmixer of in de keukenmachine met citroensap . Hak daarna de noten fijn.
Snipper de lente-bosuitjes en snijd het loof in ringetjes.
Fruit de uitjes zonder loof in een soeppan.
Giet de bouillon erbij, verwarm deze en voeg de avocado al roerend in gedeelten toe.
Voeg de noten, peper en worcestersaus toe.
Verwarm de soep tegen de kook aan.
Schep het loof van de lente-bosuitjes en de slagroom erdoor en serveer het gerecht met geroosterd witbrood en boter.
2 dagen geleden
2 reacties:
Goedfenmorgen mevrouw de kookster.
Kijk dat is nou nog eens een goed idee van je.
Ik ga de link meteen naar meneer Mus sturen die tegenwoordig graag kookt.
Misschien kun jij hem eens uitleggen waarom zijn brood niet ging rijzen en we elkaar er wel een gat mee in de kop konden slaan toen het gebakken was?
Ik ga je link meteen in mijn reader zetten jeaane.
gefliesteerd met je prachtige log!
p.s.
Kun je nog wat doen aan die code die ik moet invullen als je een bericht wilt plaatsen?
daar worikzomoevan.................
Een reactie posten