Ingredienten:
200 gram kipfilet, gesneden (vleeswaar)
1 mango
150 gram jong belegen kaas
125 gram walnoten
100 gram groene-, rode- of eikenbladsla
2 eetlepels notenolie
1 kleine ui
1 eetlepel honing
1/2 theelepel paprikapoeder
enkele takjes peterselie
50 gram croutons knoflook/kruiden
3 eetlepels broodkruim
1,5 deciliter kippenbouillon
Snijd de kipfilet in reepjes.
Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verdeel de kaas in blokjes.
Meng de notenolie met honing en paprikapoeder.
Pureer met de staafmixer of in de keukenmachine de walnoten met broodkruim, bouillon en gesnipperde ui tot een dikke saus
Schik de kip, mango en kaas op de sla.
Verdeel de walnotensaus erover en sprenkel de notenolie erop.
Garneer met de croutons, peterselie en serveer er eventueel Focaccia
brood bij.
2 dagen geleden
0 reacties:
Een reactie posten