
Ingredienten:
250 gram gepelde pinda's zonder zout (geen vliesjes) 
1 eetlepel poedersuiker 
Maal de pinda's fijn in de keukenmachine. 
Voeg de suiker toe 
Laat de machine draaien tot de massa lekker smeuig is 
Bewaar in een schone pot in de koelkast. 
TIP: 
Voor crunchy pindakaas: 
Hak enige pinda`s fijn en roer door de pindakaas 
Voor chocolade pindakaas: 
250 gram pinda`s (ongezouten) 
1 volle eetlepel cacao 
2 eetlepels poedersuiker 
Laat dit draaien in de keukenmachine tot smeuige pasta 
Doe in schone pot en bewaar in koelkast (maar op brood is lekkerder natuurlijk :-))
1 dag geleden


 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 reacties:
Een reactie posten