
Ingredienten:
500 gram gehakt (half om half) 
250 gram hollandse garnalen 
1 ei 
1 boterham zonder korst 
scheut melk 
zout en peper 
50 gram boter 
Week de boterham in melk 
Doe het gehakt in een kom 
Hak de garnalen grof en doe ze bij de gehakt 
Doe de uitgeknepen boterham bij het gehakt 
Doe de rest van de ingredienten erbij 
Mix alles goed door elkaar met vochtige handen 
Vorm er 4 ballen of kleinere balletjes van 
Bak de ballen in de boter gaar in ca 15 minuten 
De grote ballen werden vroeger veel tussen een broodje gegeten. 
De kleine balletjes zijn lekker bij een pikketanissie(een glaasje ijskoude jenever)
1 dag geleden


 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 reacties:
Een reactie posten