Ingrediënten
1 cup Graham Crackers Crumbs.(1 cup =ca.225gram)Graham Crackers kunnen vervangen worden door niet te zoete biskwietjes(mariakoekjes)
3 eetlepels suiker.
3 eetlepels gesmolten boter.
5 pakjes Philadelfia Cream Cheese.naturel.
1 cup suiker.
3 eetlepels bloem.
1 eetlepel vanille extraxt.
1 cup sour cream.
4 eieren.
1 blik kersenvlaai vulling.
Voorbereiding
Maak de crackers of biskwietjes fijn.(met foodprocessor of rol ze in plastic zak met de deegroller.
Doe de gesmolten boter en de 3 lepels suiker erdoor.
Doe alles in een springvorm van 9 inch(ca 23cm)
Druk alles goed aan en bak in oven van 180 graden 10 minuten.
Haal de vorm uit de oven.
Bereidingswijze
Klop de cream cheese met de rest van suiker de bloem en de vanille extract met mixer tot alles goed is vermengd.
doe de sour cream erbij en klop goed door.Doe 1 voor 1 de eieren erbij.
Klop goed door tot het ei is opgenomen voor het andere ei erbij gaat.
Doe deze massa op de bodem in de springvorm op de koekjesbodem.
Bak in oven van 180 graden ca 1 uur en 5 minuten.
Of tot de vulling stevig is.
Haal de vorm uit de oven en zorg dat de cake niet aan de rand plakt.
Haal de rand nog niet weg.Laat de cake 4 uur koelen.(het beste is een hele nacht)
Haal de rand weg en doe de kersenvulling over de cake.
Serveertips
Maak chocolade krullen en versier daar de kersenvulling mee.Blaadje munt er op en voila.....de cake is finished.
2 dagen geleden
0 reacties:
Een reactie posten