Gevulde sweetbites
6 sweetbites (oranje minipaprika's) of groene puntpaprika`s
1 sinaasappel
1 zakje verse koriander
100 gram feta
1 eetlepel pijnboompitten
een mespunt korianderpoeder
peper
Halveer de sweetbites in de lengte en kook ze 5 minuten.
Giet de paprika's af en spoel ze onder koud stromend water.
Rasp de helft van de oranje schil van een schoongeboende sinaasappel.
Neem de blaadjes van de verse koriandersteeltjes,
houd 12 blaadjes apart voor de garnering en snijd de rest fijn.
Verkruimel 100 gram feta en vermeng die met de sinaasappel rasp, gesneden koriander, pijnboompitten, korianderpoeder en peper naar smaak.
Vul de paprikahelften met het fetamengsel.
Leg de gevulde paprika's eventueel op een bakplaat en verwarm ze 10 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 225°C.
Garneer met blaadjes koriander.
2 dagen geleden
0 reacties:
Een reactie posten