
Pasta Fiorentina
Ingredienten: 
1 courgette in blokjes 
2 teentjes knoflook
200 gram champignons 
1 bakje garnaaltjes 
100 gram gerookte zalm 
pakje room culinair 
stukje Italiaanse roomkaas 
basilicum 
peper, zout 
pasta 
Bereiding: 
Knoflook fijn hakken en samen met de courgette in wat olie zachtjes bakken. 
Ondertussen het water voor de pasta opzetten. 
Als de courgette ca 5 minuten heeft gebakken de champignons toevoegen
Als ze gebakken zijn de room en roomkaas toevoegen, dit geheel een tijdje laten sudderen. 
Ondertussen de pasta koken. 
Als de pasta gaar is, garnalen en zalm aan de saus toevoegen, en zoveel basilicum als je lekker vindt, saus op smaak brengen met peper en zout. 
Pasta door de saus mengen.
1 dag geleden


 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 reacties:
Een reactie posten