Vulling 1
30 g pijnboompitten
150 g zachte geitenkaas
2 eetl. groene pesto
Rooster in een kleine pan met antiaanbaklaag 30 g pijnboompitten 2-3 min. op matig tot hoog vuur, onder voortdurend omscheppen, tot ze goudbruin kleuren.
Schep ze op een bord.
Snijd de gepofte aardappelen open en verdeel er 150 g zachte geitenkaas over.
Breng op elke 1/2 eetl. groene pesto aan en strooi de pijnboompitten erover.
Vulling 2
1 bosje bosuitjes
1 ongepelde teen knoflook
25 g boter
zout en peper
150 g rookkaas
waterkers
Snijd een bosje bosuitjes schuin in stukjes.
Halveer 1 ongepelde teen knoflook.
Verhit 25 g boter in een kleine koekenpan en bak hierin de bosuitjes en de ongepelde teen knoflook 3-4 min. Verwijder de knoflook en strooi wat zout en peper over de bosuitjes.
Snijd de gepofte aardappelen open.
Schep de helft van de bosuitjes en alle knoflookboter in de aardappelen.
Snijd 150 g rookkaas in onregelmatige, kleine blokjes en strooi ze over de aardappelen.
Strooi de resterende bosuitjes erover.
Serveer hierbij waterkers.
Vulling 3
50 gr roomboter
150 gram Boursin met kruiden
Prak de boter en de boursin door elkaar
Vul hier de aardappels mee
Vulling 4
125 ml creme fraiche
50 gr knapperige stukjes bacon
1 eetl gehakte bieslook
Roer alles goed door elkaar
Vul de aardappelen met dit mengsel
Vulling 5
125 gr zachte geitenkaas
2 eetl peterselie
Vermeng de kaas met de peterselie
Breng op smaak met peper en zout
Vul hier de aardappelen mee
2 dagen geleden
0 reacties:
Een reactie posten