
Ingredienten:
200 gram sugarsnaps of peultjes 
Zout en vers gemalen peper 
250 gram aardbeien 
200 gram kaas (geitenkaas of feta) 
4 eetlepels aardbeien jam 
2 eetlepels rode wijnazijn 
6 eetlepels olijfolie 
1 eetlepel munt fijn gesnipperd 
150 gram veldsla 
4 eetlepels zonnebloempitten 
Kook de sugarsnaps of peultjes met het zout beetgaar 
Spoel ze af onder koud water en laat ze goed uitlekken 
Was de aardbeien en haal de kroontjes eraf 
Snijd de aardbeien doormidden 
Snijd de kaas in blokjes 
Verwarm in een steelpannetje de aardbeienjam met een eetlepel water tot de jam vloeibaar is. 
Schenk de jam in een kommetje en klop de azijn, olie en de munt door 
Schep de helft van de dressing door de veldsla 
Verdeel de veldsla met de sugarsnaps, aardbeien, de kaas en de zonnebloempitten over 4 bordjes 
Lepel de rest van de dressing erover 
TIP: Lekker met maisbrood en boter
1 dag geleden


 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 reacties:
hmmmmmmmmmmmm, dat hoort en ziet er heerlijk uit, en alles wat ik mag eten hahahahaa, dus die gaan we uitproberen. :))
Een reactie posten